Таро Рајс

Воведовме строги и целосна контрола на квалитетот на системот, кој гарантира дека секој производ на Таро Рајс може да ги исполни барањата за квалитет на клиентите. Покрај тоа, сите наши производи се строго проверени пред пратката.
Потпирајќи се на супер квалитет

Таро Рајс

и совршен по услуга-продажбата, нашата компанија има репутација исклучително во иста линија. И срдечно го поздравува нови и стари клиенти од целиот свет да се изгради соработка со нас.
  • Таро Рајс - 9-2
Таро Рајс - 9-2 Таро Рајс - 9-2
Таро Рајс
модел - 9-2
Чишанг Таро ориз

Таојуан бр.3 миризлив ориз-Изгледот и вкусот на зрната ориз се добри,а аромата е многу јака по складирање на ниска температура за 4 месеци,дури и кога се готви во кафеав ориз.
Таојуан бр.3 миризлив ориз сам по себе има природен мирис на тарос,а неговата сладост е поголема од онаа на обичниот ориз.Секогаш кога ќе го отворите капакот на оризот за готвење,може да се почувствува мирисот на мирисот на собата.Тоа е популарна Икегами Една од добрите сорти на ориз.
Областа за производство на ориз Чишанг таро се наоѓа во Ван’област со ориз.Ван’област со ориз е глинена површина наводнета од реката Ксинвулу.Тоа е суштината на оризот Чишанг.Познатата авенија Браун,Tiantang Road и Jincheng Wushu се веднаш до производствената област. .

Причините зошто Chishang ориз е познат во покраината се како што следува:
  1. Сместено е на највисоката кота од 300 метри во долината на расцеп,со голема температурна разлика помеѓу денот и ноќта,и доволно сонце.Долгиот период на раст може да обезбеди доволно време за одмор и зрелост на оризот.Квалитетот на оризот природно не претставува проблем.
  2. Секоја година,органското-богата чиста вода се наводнува директно од реката Ксинвулу,така што плодноста на почвата може постојано да се надополнува.
  3. Природата на почвата е слатка и органска-богата почва,што е најпогодно за садење ориз,и нема загадувачки фабрики во населбата,што може да ја заштити почвата од загадување на индустриските отпадни води.
  4. Земјоделците добиваат ре-искуство во образованието,заедно со научни методи на садење за подобрување на земјоделските техники,квалитетот на оризот е исто така подобрен.

Разновидност:Таојуан бр.3 миризлив ориз(Чишанг ориз)
Овластување за квалитет:Национален знак за сертификација на ориз CAS бр.042103
Ниво:највисок национален стандард ЦНС прва класа
Метод на пакување:вакуумско пакување
Спецификација за пакување:1.8 кг/торба,10 вреќи/цртан
Место на потекло:Чишанг,Таитунг,Тајван,Област за наводнување Ксинвулукси,со овластени налепници од градот Чишанг,100%Chishang локален ориз
NEW WEI-LIN ENTERPRISE CO., LTD.
9-2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Enquiry Now
производи Листа
NEW WEI-LIN ENTERPRISE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Таро Рајс, треба да знаете за највисок квалитет на Таро Рајс производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер од фабрика во Taiwan
9-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Автентичен ориз Чишанг Автентичното подрачје за производство на ориз Чишанг се наоѓа во Ван’област со ориз.Ван’област со ориз е глинена површина наводнета од реката Ксинвулу.Тоа е суштината на оризот Чишанг.Познатата авенија Браун,Tiantang Road и Jincheng Wushu се веднаш до производствената област. . Причините зошто Chishang ориз е познат во покраината се како што следува: Сместено е на највисоката кота од 300 метри во долината на расцеп,со голема температурна разлика помеѓу денот и ноќта,и доволно сонце.Долгиот период на раст може да обезбеди доволно време за одмор и зрелост на оризот.Квалитетот на оризот природно не претставува проблем. Секоја година,органското-богата чиста вода се наводнува директно од реката Ксинвулу,така што плодноста на почвата може постојано да се надополнува. Природата на почвата е слатка и органска-богата почва,што е најпогодно за садење ориз,и нема загадувачки фабрики во населбата,што може да ја заштити почвата од загадување на индустриските отпадни води. Земјоделците добиваат ре-искуство во образованието,заедно со научни методи на садење за подобрување на земјоделските техники,квалитетот на оризот е исто така подобрен. Разновидност:Каосиунг бр.139(Чишанг ориз)Овластување за квалитет:Национален знак за сертификација на ориз CAS бр.042101Ниво:највисок национален стандард ЦНС прва класаМетод на пакување:вакуумско пакувањеСпецификација за пакување:1.8 кг/торба,10 вреќи/цртанМесто на потекло:Чишанг,Таитунг,Тајван,Област за наводнување Ксинвулукси,со овластени налепници од градот Чишанг,100%Chishang локален ориз
NEW WEI-LIN ENTERPRISE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Таро Рајс, треба да знаете за највисок квалитет на Таро Рајс производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер од фабрика во Taiwan
9-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Chihshang премиум кафеав ориз Откако ќе се отстрани оризот,станува кафеав ориз.На надворешната страна на оризот има светло жолт филм, наречен трици од ориз;оризовите трици и микробите во кафеавиот ориз се богати со семејство на витамини Б и витамин Е..Меѓу нив,содржината на калиум,магнезиум,цинк,железо,манганот и другите елементи во трагови е повисок од оној на белиот ориз.Многу диетални влакна. Причините зошто Chishang ориз е познат во покраината се како што следува: Сместено е на највисоката кота од 300 метри во долината на расцеп,со голема температурна разлика помеѓу денот и ноќта,и доволно сонце.Долгиот период на раст може да обезбеди доволно време за одмор и зрелост на оризот.Квалитетот на оризот природно не претставува проблем. Секоја година,органското-богата чиста вода се наводнува директно од реката Ксинвулу,така што плодноста на почвата може постојано да се надополнува. Природата на почвата е слатка и органска-богата почва,што е најпогодно за садење ориз,и нема загадувачки фабрики во населбата,што може да ја заштити почвата од загадување на индустриските отпадни води. Земјоделците добиваат ре-искуство во образованието,заедно со научни методи на садење за подобрување на земјоделските техники,квалитетот на оризот е исто така подобрен. Разновидност:Каосиунг бр.139(Чишанг ориз)Ниво:највисок национален стандард ЦНС прва класаМетод на пакување:вакуумско пакувањеСпецификација за пакување:1.8 кг/торба,10 вреќи/цртанМесто на потекло:Чишанг,Таитунг,Тајван,Област за наводнување Ксинвулукси,со овластени налепници од градот Чишанг,100%Chishang локален ориз
NEW WEI-LIN ENTERPRISE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Таро Рајс, треба да знаете за највисок квалитет на Таро Рајс производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер од фабрика во Taiwan
9-4
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Chishang ориз 1 кг Пакетот од 1 килограм Chishang Фа Каи Рајс има Q верзија на моделот Бог на богатството,што е погодно за лична употреба како подарок Причините зошто Chishang ориз е познат во покраината се како што следува: Сместено е на највисоката кота од 300 метри во долината на расцеп,со голема температурна разлика помеѓу денот и ноќта,и доволно сонце.Долгиот период на раст може да обезбеди доволно време за одмор и зрелост на оризот.Квалитетот на оризот природно не претставува проблем. Секоја година,органското-богата чиста вода се наводнува директно од реката Ксинвулу,така што плодноста на почвата може постојано да се надополнува. Природата на почвата е слатка и органска-богата почва,што е најпогодно за садење ориз,и нема загадувачки фабрики во населбата,што може да ја заштити почвата од загадување на индустриските отпадни води. Земјоделците добиваат ре-искуство во образованието,заедно со научни методи на садење за подобрување на земјоделските техники,квалитетот на оризот е исто така подобрен. Како што вели поговорката: ”Генијот е резултат на една точка талент плус 99 поени напорна работа.”Иако градот Чишханг има природна околина за одгледување ориз и поддршка од Тајван’и фини сорти на ориз,земјоделците’посветеност и експертиза во одгледувањето ориз Тоа е важниот фактор што му овозможува на оризот Чишанг да одржува одредено ниво на квалитет на ориз,така што оризот засаден во населбата Чишанг може да освои награди на годишното натпреварување за ориз „Хуадонг Рифт“. Разновидност:Јапонски ориз(чист ориз Chishang)Ниво:Втора класа на ЦНСМетод на пакување:вакуумско пакувањеСпецификација за пакување:1 кг/торба,18 вреќи/цртанМесто на потекло:Чишанг,Таитунг,Тајван,Област за наводнување Ксинвулукси,со овластени налепници од градот Чишанг,100%Chishang локален ориз
NEW WEI-LIN ENTERPRISE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Таро Рајс, треба да знаете за највисок квалитет на Таро Рајс производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер од фабрика во Taiwan
9-5
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Ориз Чишанг 1.5 кг Пакувањето на оризот Чишанг Фа Каи има Q верзија на моделот Бог на богатството,и користи прекрасно црвено пакување,што е погодно за подароци и лична употреба.Областа за производство на ориз Чишанг се наоѓа во Ван’област со ориз.Ван’област со ориз е глинена површина наводнета од реката Ксинвулу.Тоа е суштината на оризот Чишанг.Познатата авенија Браун,Tiantang Road и Jincheng Wushu се веднаш до производствената област. . Причините зошто Chishang ориз е познат во покраината се како што следува: Сместено е на највисоката кота од 300 метри во долината на расцеп,со голема температурна разлика помеѓу денот и ноќта,и доволно сонце.Долгиот период на раст може да обезбеди доволно време за одмор и зрелост на оризот.Квалитетот на оризот природно не претставува проблем. Секоја година,органското-богата чиста вода се наводнува директно од реката Ксинвулу,така што плодноста на почвата може постојано да се надополнува. Природата на почвата е слатка и органска-богата почва,што е најпогодно за садење ориз,и нема загадувачки фабрики во населбата,што може да ја заштити почвата од загадување на индустриските отпадни води. Земјоделците добиваат ре-искуство во образованието,заедно со научни методи на садење за подобрување на земјоделските техники,квалитетот на оризот е исто така подобрен. Покрај одличниот квалитет на водата,Местото Чишанг се наоѓа на надморска височина од 250 до 293 метри,така што температурната разлика помеѓу денот и ноќта е голема.Оризот што се одгледува тука има долг период на раст,а карактеристиките на оризот можат целосно да се искористат.Со комбинација на природна средина и климатски услови,дури и ако градот Чишанг ги расте истите сорти ориз како и другите окрузи и градови,квалитетот на произведениот ориз е особено добар,а вкусот е единствен.Чистиот и загадувањето-бесплатна средина за одгледување,заедно со одличните временски услови,направете го градот Чишанг многу соодветна област за одгледување ориз,а квалитетот на одгледувањето ориз е природно уникатен. Разновидност:Јапонски ориз(чист ориз Chishang)Ниво:Втора класа на ЦНСМетод на пакување:вакуумско пакувањеСпецификација за пакување:1.5 кг/торба,12 вреќи/цртанМесто на потекло:Чишанг,Таитунг,Тајван,Област за наводнување Ксинвулукси,со овластени налепници од градот Чишанг,100%Chishang локален ориз
NEW WEI-LIN ENTERPRISE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Таро Рајс, треба да знаете за највисок квалитет на Таро Рајс производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер од фабрика во Taiwan
9-6
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Ориз од Тајван-300 грама Нашата компанија регистрираше шема,ексклузивен производПодароци за ориз од Фа Каи Гостите се толку среќни.Подароци,сувенири,посети на продавници,посети,активности на компанијата,активности во клубот,и подароците за членство се соодветниОвој производ се произведува високо-квалитетна површина за садење ориз,лоциран на изворот на сливот за наводнување Вушанту,за да може да ги нацрта првите чисти и загадувањето-бесплатен извор на вода на резервоарот Вушанту,плус највискозната цијанинска почва,засадениот ориз е леплив, а сепак жив. ”Ingингпу”е еден од најдобрите ориз-производство области во населбата Лиуџа.Во античко време се викала Линфенџинг со”Куиганг”и”Ongонгше” .Има чисто и загадување-слободна почва и вода.Одгледуваниот ориз е безбеден и здрав. .Разновидност:Таинан бр.11Овластување за квалитет:CAS национална марка за сертификација за ориз со добар квалитетНиво:прво највисок национален стандард ЦНСМетод на пакување:вакуумско пакувањеСпецификација за пакување:300гр/торбаМесто на потекло:Таинан Лиуџа
NEW WEI-LIN ENTERPRISE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Таро Рајс, треба да знаете за највисок квалитет на Таро Рајс производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер од фабрика во Taiwan
9-7
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Ориз од Тајван-1 кг Среќно богатство и богатства Ве молиме користете ориз Фа Каи за подароци.Чао-Чао,ве молиме користете го богатиот ориз.Да се поклонуваат на боговите и да се поклонуваат на предците,ве молиме користете го богатиот ориз.Направете богатство секој ден и направете богатство секоја година.Овој производ се произведува високо-квалитетна површина за садење ориз,лоциран на изворот на сливот за наводнување Вушанту,за да може да ги нацрта првите чисти и загадувањето-бесплатен извор на вода на резервоарот Вушанту,плус највискозната цијанинска почва,засадениот ориз е леплив, а сепак жив. ”Ingингпу”е еден од најдобрите ориз-производство области во населбата Лиуџа.Во античко време се викала Линфенџинг со”Куиганг”и”Ongонгше” .Има чисто и загадување-слободна почва и вода.Одгледуваниот ориз е безбеден и здрав. .Разновидност:Таинан бр.11Овластување за квалитет:CAS национална марка за сертификација за ориз со добар квалитетНиво:прво највисок национален стандард ЦНСМетод на пакување:вакуумско пакувањеСпецификација за пакување:1 кг/торбаМесто на потекло:Таинан Лиуџа
NEW WEI-LIN ENTERPRISE CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Таро Рајс, треба да знаете за највисок квалитет на Таро Рајс производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер од фабрика во Taiwan
9-8
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Ориз од Тајван-1.8 кг Овој производ е произведен од фабрика заверена од Проектот за ориз CAS,и санитарната средина и контролата на квалитетот се од највисоки стандарди.Производителите кои имаат добиено сертификација за програмата ориз CAS мора да ја поминат работната околина во фабриката и стандардите за проценка на управувањето со обработката признаени од оризот CAS.Стандардите вклучуваат фабричко опкружување,фабрички магацински објекти,механичка опрема,опрема и персонал за контрола на квалитетот,управување со квалитетот,управување со хигиената,итн.Шест артикли.Овој производ се произведува високо-квалитетна површина за садење ориз,лоциран на изворот на сливот за наводнување Вушанту,за да може да ги нацрта првите чисти и загадувањето-бесплатен извор на вода на резервоарот Вушанту,плус највискозната цијанинска почва,засадениот ориз е леплив, а сепак жив. ”Ingингпу”е еден од најдобрите ориз-производство области во населбата Лиуџа.Во античко време се викала Линфенџинг со”Куиганг”и”Ongонгше” .Има чисто и загадување-слободна почва и вода.Одгледуваниот ориз е безбеден и здрав. .Разновидност:Таинан бр.11Овластување за квалитет:CAS национална марка за сертификација за ориз со добар квалитетНиво:прво највисок национален стандард ЦНСМетод на пакување:вакуумско пакувањеСпецификација за пакување:1.8 кг/торбаМесто на потекло:Таинан Лиуџа